Nightstick ABS Plast - Batong

€33.56
stockstatus Auf Lager
Finns ej i lagret
stockstatus .
 In den Warenkorb legen »

Artikelnummer:
16213000
stockstatus Finns ej i lagret

  •  Schnelle lieferung
  •  Über 90.000 zufriedene Kunden
  •  Holen Sie Ihr Geld zurück, wenn Sie nicht zufrieden sind
  •  Rufen Sie uns unter 08 - 35 35 80 an, wenn Sie Hilfe benötigen
  •  Bitte besuche uns! Ladengeschäft in Barkarby Järfälla

Produktbeschreibungen:

Den tonfa "Professional" är en mycket effektiv försvar batong i ABS plast som redan är etablerad som en effektiv resurs för olika polismyndigheter. Den tonfa är dock också i räddningsaktioner efter olyckor, t.ex. för att öppna fordonsdörrar eller bryta bilglas vid akut.

Denna modell har utvecklats i samarbete med en battle-hardened team av specialister. Bland annat polis insatsgrupper från EU hjälpte i utvecklingen. Deras erfarenheter och krav från de senaste arbetsuppgifter övertas helt i utformningen och formen på tonfa.
Så den rakt handtag av detta tonfa är utrustad med spår för en bättre kontakt och den speciella ratten förhindrar en wresting av tonfa ur handen.
Denna ergonomiska änden av den laterala handtaget i form av en svamp, säkerställer en vridning av tonfa förutom lämpligt fäste. 

  • Tillverkad av ABS Plast
  • Längt: 60cm

Privatpersoner i Sverige kan köpa en teleskopbatong och förvara den i hemmet som ett samlarvapen. Teleskopbatong är alltså laglig att äga. Den får dock inte bäras på offentlig plats, då blir det ett brott enligt knivlagen/vapenlagen.


Observera! Att vi ej skickar knivar, multiverktyg och batonger mot postförskott, det går bra att välja några av våra andra betalnings alternativ!

(* Exporteras ej utanför Sverige!)Rezensionen
2020-07-24
Zurück im Lager & News
Andere, wie
Vi tipsar om

      
Produkte
Geschäft
Informationen
Kontaktieren Sie uns
Paketverfolgung
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: