Amerikansk BDU Propper Keps - Olivgrön

€12.18
Storlek
stockstatus Auf Lager
Nicht auf Lager
stockstatus .
 In den Warenkorb legen »
stockstatus Nicht auf Lager

 

 

 Quick Delivery More Than 80 000 Satisfied Customers

Produktbeschreibungen:

Propper International BDU Keps som passar till BDU uniformerna har en robust konstruktion med ett lager tyg för ett rent utseende.

Sydd med inne sömmar och skärmen är förstärkt för att bibehålla formen.


Specifikationer:

 Tillverkad av NICO 60% polyester 40% bomull.
 Ett tyg lager konstruktion.
 Förstärkt skärm för att bibehålla formen.
 Sydd med inne sömmar för snyggt utseende.
 

Storlekar:

Small (ca 56-57 cm)

Medium (ca 58 cm)

Large (ca 59 cm)

X-Large (ca 60-61 cm)


Om Propper:   

Som en av de största officiella leverantörer av kläder till USA: s styrkor har Propper International ™ stolt tillverkat mer än 120 miljoner plagg för den amerikanska försvarsdepartementet - armén, flygvapnet , marinen , flottor, kustbevakning och Special Forces . Propper tillverkar också högkvalitativa kläder för den kommersiella militära , taktiska , lagstiftare och statliga säkerhetsmarknaden. Propper kommersiella produkter distribueras genom mer än 3.000 militär, polis och special butiker och webbplatser i hela världen .

Propper International grundades 1967 av William T. Propper , en entreprenör med en talang för innovation och en passion för tillverkning. Genom hårt arbete och en engagerad personal , Propper INTERNATIONAL växte verksamheten och dess rykte för kvalitet . Propper landade till slut sin första regering kontrakt med den amerikanska flottan , som tillverkar mössor kända som " Dixie cups " .

I dag återstår Propper åtagit sig att tillverka högsta kvalitet kläder för varje kund vi tjänar . Vi är en av få kläder tillverkare att tjäna en ISO 9001:2008 kvalitetsbetyg från Intertek , som speglar vår kompromisslösa system för kvalitetssäkring . Detta engagemang har tjänat Propper en mångårig historia av framgång , liksom ett arv av funktionella, hållbara kläder Zurück im Lager & News
Andere, wie
Vi tipsar om

      
Produkte
Geschäft
Informationen
Kontaktieren Sie uns
Paketverfolgung
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: