Köp- och leveransvillkor

Nordic Army Gross HB hanterar dina personuppgifter med största respekt.
Vi skyddar alltid din integritet och strävar efter att värna om den information du lämnat till oss på bästa sätt.

 

Vårt sätt att samla och lagra information följer Personuppfiftslagen, SFS 1998:204. 
Lagen bygger på gemensamma regler som har beslutats inom EU.
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina persouppgifter. 
Vi behandlar dina uppgifter med största försiktighet och hanterar dina personuppgifter 
i enlighet med (GDPR). 
Nordic Army Gross HB lämnar inte ut personuppgifter till tredje part. 

När du lägger en beställning och registrerar dig så godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja avtalet gentemot dig i vår verksamhet. 

Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. 
Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. 
Kontakta oss i så fall via e-post.

 

Genom att godkänna policyn på Webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter 
så samtycker du till behandling av dina personuppgifter.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Minimiorder
Minimiorder är 149 kr inklusive moms.

 

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%. Visas vid kassan. Priserna är svenska kronor SEK inklusive moms och gäller tills nästa kollektion kommer ut. Vi reserverar oss för tryckfel eller om myndigheterna höjer skatter och avgifter eller om andra omständigheter inträffar som Nordic Army Gross inte kan påverka. Lägsta ordervärde är 149 kr. Vid Export inom EU och utanför EU se nedan på Export.
 

 

Betalningsalternativ

Åldersgräns

För att handla i vår nätbutik måste du ha fyllt 18 år. Är du yngre än så krävs målsmans tillstånd.

I vårt sortiment har vi produkter som du måste vara 18 år för att få handla. Dessa produkter är väl uppmärkta både i vår nätbutik och vår katalog. Vid köp av dessa produkter så ska du styrka din ålder genom att mejla din leg/id-handling där du uppger personnummer, telefonnummer samt namnteckning. Vid köp av 18-årsprodukter i någon av våra butiker måste du visa upp giltig ID-handling.

Förskottsbetalning

Du betalar in pengar i förväg på vårt plussgiro nr: 639860-6. Eller Bankgiro nr: 685-9789. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning)
 

Kortbetalning

Du betalar med ditt Visa eller Mastercard via Certitrade / Euroline 100% säkert. All information är krypterad med SSL - 128 bit. Pengarna reserveras på Ditt konto och dras vanligen inom 24 timmar från Du lagt Din beställning. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure.

 

Faktura / Klarna

Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

Delbetalning / Klarna Konto
Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet. Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad. Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura. En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp. Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång. 0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr. Allmänna villkor hittar du här.

Delbetalning / Klarna Kampanjer
Gäller för köp över 1000 kr. Uppläggningskostnad och ränta beror på antalet månader du väljer att dela upp betalningen på. Allmänna villkor hittar du här.

 

Leveranstid

Vi har snabba leveranser vanligtvis 2-7 arbetsdagr (ibland kan vissa ordrar ta upp till 20 dagar eller längre). Under högsäsong kan det ta lite längre tid. Vi meddelar då varan är tillfälligt slut eller restnoterat från vårt lager och anger ny leveranstid.

Leveranssätt

Vi skickar beställningar som postpaket/brev via DHL eller med din specificerade leverantör.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Export.

Vi skickar paket med UPS även utanför Sveriges gränser inom EU samt till Norge och där gällande gräns och tullavgifter och momsregler (vilka betalas i efterskott av dig som konsument). OBS! Ordrar utanför EU skickas alltid momsfritt som i efterhand regleras av tullen med innehållande av eventuellt tullavgift och moms detta brukar regleras i efterhand när man har mottagit varan. Frakt tillkommer 119 kr brutto. Frakten lägger vi på din order när vi behandlar den. Betalning sker i förskott. Du få räkna med att leveranstiden blir något längre. Har du frågor så maila till info@armygross.se eller ring 08- 35 35 80, så kan vi hjälpa dig.
 

Frakt

Fraktkostnaden för en beställning är 65kr. Prissättning sker efter DHL portotabell för brev och paket. 

Retur utanför EU (Norge, Switzerland,USA, mm)

Om du vill returnera en eller flera av varorna till oss måste du returnera dem inom 14 dagar efter mottagandet.

Om du vill skicka tillbaka varan till oss för retur kan du använda det billigaste sättet att skicka det till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig minst 250 NOK i tullavgifter.

Alla returnerade varor återbetalas till den betalningsmetod som används i beställningen. Om du vill byta till en ny artikel, storlek eller färg kan du därför placera en ny beställning i butiken omedelbart. Vi erbjuder inget utbyte.

Om du vill skicka din retur på egen hand utanför EU måste du skicka som (DDP) Levererad avgift betald. Vi accepterar inte returer om de skickas till oss på något annat sätt. Vi är inte skyldiga att betala tull och moms på returer.

Synlig skada vid leverans: 

Synlig skada på paketet/Emballage kartong eller om innehåller saknas skall reklameras omgående hos Postnord. Det är tre enkla steg, finns på www.postnord.se

Synliga skador vid leverans skall anmälas samma dag hos Postnord (www.postnord.se) Postnord godkänner Ej reklamtioner om det inte gjord samma dag. Inga kostnader skall krediteras av oss om reklamtionen är inte gjord på rätt sätt och tidpunkt. 

Om reklamationen är Ej gjord samma dag, står vi för inga kostnader. mer info hittar du på www.postnord.se

Reklamation och returrätt

Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Som kund har du rätt att ångra ditt köp inom 20 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta gäller vid köp i vår webshop. Vi står för returfrakten vid reklamation men vid byte står du för frakten på ena sidan. Vi står för för frakten när vi skickar tillbaka paketet till dig. 

Reklamation av varan ska ske inom 20 dagar från det att du tog emot paketet.

Behöver Ni beställa en returfraktsedel så kan ni göra det via vår hemsida och sök då på ”fraktsedel” så skickar vi det mot en fraktkostnad på 65 kr. 

Paketet blir då också spårbar.

Lägg er beställning av retursedel på vår hemsida, vi kommer då att mejla er en returfraktsedel så fort vi har mottagit er beställning. Läs mer på hemsidan: 

https://armygross.se/retursedel/dhl-fraktsedel-inom-sverige-65-sek/

Skriv på ett papper anledningen till retur, (ångrat köp, byte m.fl.).

Du kan också skicka paketet själv via din närmaste service Point. Då betalar du returfrakten på plats. Vi tar inte emot ej fullt betald retur. Det är viktigt att du skickar spårbart med sändningsnummer.

Vi byte av vara så står vi för frakten på ena sidan dvs, när vi returnerar din vara.

Efter 20 dagar är det du som kund som står för returfrakten.

Vid skador på förpackningen utgår 70 kr. Skadad eller använd vara returneras ej.

Så Hanterar vi sedan din återlämnade vara: 

1. Är det byte så skickar vi dig en ny (om produkten finns hemma på vårt lager) annars väntar vi tills den återkommer på lagret, detta tar ca 20-25 dagar.

2. Önskar du få pengarna tillbaka så sätter vi in det på ditt konto (ange alltid clearingsnr med ditt kontonr) detta kan ta upp till 20 bankdagar (dvs helger ej inräknat).

3. Har du betalat med Kortbetalning så sätter vi in pengarna på ditt kort. Detta kan också ta upp till 10 vardagar.

4. Har du betalat med faktura så makuleras hela din faktura med en gång.

5 Har du fått någon påminnelse från klara på en vara som du har returnerat och inte vill ha så ring oss så returnerar vi din faktura.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador eller saknas innehållet på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Synliga skador skall anmälas samma dag hos Postnord (www.postnord.se) Postnord godkänner Ej reklamtioner om det inte gjord samma dag. Inga kostnader skall krediteras av oss om reklamtionen är inte gjord på rätt sätt och tidpunkt. 

Observera dock att vi inte hinner svara på alla mail utan i första hand tar vi hänsyn till kundens önksemål som du som kund angivit i returen. Det är därför mycket viktigt för oss och för dig som kund att du skriver så exakt som möjligt på en lapp, eller på ordersedel, vilken storlek och färg du önskar få din vara utbyt mot.

Ej uthämtad vara

För alla paket som inte hämtas ut debiterar Nordic Army Gross kunden en avgift på 250 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering, sammanslaget. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr) samt dröjsmålränta och ev. inkassokostnader. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Att makulera order!

krävs att du ringer till oss omgående då vi inte kan stoppa leveranser efter några timmar.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (GDPR).

 

M90 uniform med byxa, jacka och keps är vår specialitet.

 

 

Armén klä upp onlinespel och många fler!

 

Välkommen!

       
Produkter
Handla
Information
Vi ger dig
Spåra paket
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: