Vi levererar er beställing till närmsta DHL/Shenker ombud. Hemleverans kan ske,  kontakta då vår kundtjänst eller skriv när ordern ska läggas.

Köpvillkor och info!

Nordic Army Gross HB hanterar dina personuppgifter med största respekt. Nordic Army Gross HB 

skyddar alltid din integritet och strävar efter att värna om den information du lämnat till oss på bästa sätt.

Vi tillämpar såväl Konsumentköplagen som Distansavtalslagen.

Information om Konsumentköplagen och Distansavtalslagen hittas på Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se).

För att vara kund hos oss måste du vara myndig, minst 18år, eller ha målsmans medgivande.

Minimiorder
Minimiorder är 149 kr inklusive moms.

 

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%. Visas vid kassan. Priserna är svenska kronor SEK inklusive moms och gäller tills nästa kollektion kommer ut. Vi reserverar oss för tryckfel eller om myndigheterna höjer skatter och avgifter eller om andra omständigheter inträffar som Nordic Army Gross inte kan påverka. Lägsta ordervärde är 149 kr. Vid Export inom EU och utanför EU se nedan på Export.
 

 

Betalningsalternativ

Kortbetalning

Du betalar med ditt Visa eller Mastercard via Certitrade / Euroline 100% säkert. All information är krypterad med SSL - 128 bit. Pengarna reserveras på Ditt konto och dras vanligen inom 24 timmar från Du lagt Din beställning. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure.

- Faktura / Klarna
Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 25% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

- Delbetalning / Klarna Konto
Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet. Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad. Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura. En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp. Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång. 0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr. Allmänna villkor hittar du här.

- Delbetalning / Klarna Kampanjer
Gäller för köp över 1000 kr. Uppläggningskostnad och ränta beror på antalet månader du väljer att dela upp betalningen på. Allmänna villkor hittar du här.

 

Leveranstid
Vi har snabba leveranser men ibland kan vissa speciella varor ta någon extra dag att leverera. Vi meddelar då varan är tillfälligt slut på lager och anger en ny leveranstid.

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket/brev/bussgods eller med din specificerade leverantör.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Export.
Vi skickar paket med Fedex även utanför Sveriges gränser inom EU samt till Norge och där gällande gräns och tullavgifter och momsregler (vilka betalas i efterskott av dig som konsument). OBS! Ordrar utanför EU skickas alltid momsfritt som i efterhand regleras av tullen med innehållande av eventuellt tullavgift och moms detta brukar regleras i efterhand när man har mottagit varan. Frakt tillkommer 119 kr brutto. Frakten lägger vi på din order när vi behandlar den. Betalning sker i förskott. Du få räkna med att leveranstiden blir någon längre. Har du frågor så maila till info@armygross.se eller ring 08- 35 35 80, så kan vi hjälpa dig.
 

 

 Frakt
Fraktkostnaden för en beställning är 65 kr oavsett vikt eller belopp, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens/dhl/shenker eller fedex portotabell för brev och paket. 

 

Reklamation /returrätt och Garanti

Vi har alltid 1 års fabriksgaranti på våra produkter dock gäller reklamationsrätten fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normal slitage pga att produkten använts.

Kunden står sjläv för returfraktkostnad vid byte/återköp. 

Vi på Army Gross ger dig 20 dagars öppetköp på din vara. 

1. Vid retur eller byte fyll i retursedel som medföljer i paketet. 

2. Vid byte står du för frakten på ena sidan. Vi står för för frakten när vi skickar tillbaka paketet till dig. 

3. Reklamation av varan ska ske inom 20 dagar från det att du tog emot paketet. 

4. Missar du någon vara i din order kan du meddela oss inom 10 dagar. Efter att denna tid har passerat accepteras ingen reklamation när det gäller leverans.

5. Vi kommer därefter att undersöka vad som hänt vid hantering av just din order och återkommer till dig inom kort.

6. Fraktkostnaden efter 20 dagar eller reklamation gällande 1 års garanti sker på kundens bekostnad. 

7. Rea varor och varor som reas pga utgående modell har ingen garanti. Men om en defekt vara levereras kan du som kund kontakta oss inom 20dagar.

HUR DU SJÄLV RETURNERAR DIN VARA TILL OSS!    

Vi rekommenderar i första hand att ni kommer in i vår butik i Stockholm / Barkarbystaden för att där kunna byta/returnera er vara!

Skicka inte din retur som postförskott till oss! Vi löser inte ut returer skickade med postförskott.

1. Skriv på ett papper anledningen till retur (ångrat köp, byte till annan storlek, ångrat köp etc.)

2. Hitta det billigaste sättet att returnera din vara på, oftast brukar posten brev/paket vara det lämpligast/ billigast som finns. 

    Det är viktigt att du skickar paketet spårbart med sändningsnr! 

3. Betala returfrakten på plats när du skickar tillbaka. Om du vill byta så står vi för frakten när vi skickar varan tillbaka till dig.

4.  Återbetalning av er order sker på samma sätt som ni gjorde betlaningen för vid köp.

Klarna faktura regleras och återbetalas ÄVEN om ni redan har slutbetalat hela fakturan. 

Är det betalat med kort så sätts pengarna in på ert bankkonto som är kopplat till ert kort. Postförskotts betalning och förskottsbetalning kommer vi att behöva er bankkontonr för återbetalning.

För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

5. Vid skador på förpackningen utgår 100 kr. Skadad eller använd vara returneras ej.

6. Önskar du få en returfraktsedel skickad från oss kan vi ordna detta mot en tilläggskostnad för returfrakten 65kr som ni enkelt kan beställa via vår hemsida. Sök efter fraktsedel på hemsidan

För utomlands order kostar returfrakten från 150 kr. Ring eller skriv till oss så skickas det till er via mejl.

7. TEJPA INTE DIREKT PÅ SKOKARTONGEN!!! SNÄLLA!!!  Använd istället en separat kartong och lägg skokartongen i den separata kartongen!

HUR VI HANTERAR ER RETUR:

1. Önskar ni endast byta varan så skickas det tillbaka till er mot önskat vara/storlek etc. Observera att om varan är slutsålt kan det dröja upp till 3-4 veckor innan vi åter kan sända er en ny vara igen för byte.

2. Önskar ni få pengarna tillbaka återbetalas det på ert konto. Har ni valt klarna så makulerar vi fakturan. Om ni redan har betalat in fakturan kommer det också att återbetalas till ert bankkonto från Klarna Bank.

3. En återbetalning tar upp till 5-6 bankdagar (helger borträknat)

 

 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Observera dock att vi inte hinner svara på alla mail utan i första hand tar vi hänsyn till kundens önksemål som du som kund angivit i returen. Det är därför mycket viktigt för oss och för dig som kund att du skriver så exakt som möjligt på en lapp, eller på ordersedel, vilken storlek och färg du önskar få din vara utbyt mot.

Ej uthämtad vara

För alla paket som inte hämtas ut debiterar Nordic Army Gross kunden en avgift på 200 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering, sammanslaget. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr) samt dröjsmålränta och ev. inkassokostnader. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Att makulera order!

krävs att du ringer till oss omgående då vi inte kan stoppa leveranser efter några timmar.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i Dataskyddsförordningen (GDPR)

Välkommen!


 

 

       
Produkter
Handla
Information
Vi ger dig
Spåra paket
Fras referens:

FRAS Kolli-id:

FRAS Sändningsnummer: